Boliger til salg

Penthouselejlighed i Tyrkiet


NYT:  (1/5)   Priserne stiger i Tyrkiet og liraen er i lang tid dykket i værdi, men trods dette, stiger ejendomspriserne – også målt i euro. Vores lejlighed er fortsat til salg. Kontakt:  karsten@duus.dk

Lejligheden ligger i Konakli, 7 km vest for Alanya, i en meget smuk moderne bebyggelse der ligger på en skråning med udsigt over Middelhavet og Konakli’s hotelkvarter og luksusboliger og handelsstrøg og 400 meter fra Middelhavet.
Fra terrasserne er der havkig og panoramaudsigt over hele området.
Lejligheden består af 3 soveværelser, 3 terrasser, 2 badeværelser, repos med lille køkken samt stort køkken-alrum – i alt ca. 150 kvm.
Lejligheden sælges fuldt møbleret, med sengetøj, køkkengrej m.m., det er bare at pakke kufferten..

Vi har betalt 1,2 mio.. – p.t. kan lejligheden købes for under dette beløb!

“Vi” er 4 par der ejer lejligheden i fællesskab – helt uden problemer – via en sameje- og brugs-overenskomst der har fungeret upåklageligt i 10 år. Vi deler meget gerne vores “fælleseje-erfaringer” – ligesom jeg meget gerne tager med ned og introducerer dig/jer til området herunder regionens antikke “lyksagligheder”: Området mellem Alanya og Antalya er spækket med 5 stjernede historiske steder, oplagte for dem der vil andet og mere end at slappe af ved poolen! Se HER

Den årlige servicefee er 1000 euro for hele lejligheden, der dækker forsikring, vicevært, nattevagt, ejendomsadministration, fællesarealer herunder pool!! Med strøm, ejendomsskat, gas etc. er det ca. 12000 om året – som vi p.t. får ind via udlejning til venner og bekendte. Det koster med andre ord “ikke noget” at have lejligheden.

Konakli by ligger 2 km væk – og har stort supermarked, bazar, grønthandlere, moske og genuin tyrkisk stemning.
Alanya er en “stor”by med 130.000 indbyggere og dobbelt op med turister. Alanya ligger flot med stort forbjerg med et borganlæg hvis middelalderlige murkompleks hører til landets største.  I byen finder man det hele, fra tyrkiske kvarterer, med lokale restauranter, til brølende turisttilbud.

Kontakt: Karsten Duus 40627557 eller Arne Holte 20131499

 

Omgivelser:

Bounty-stranden i Konakli

Timesharelejlighed på Jeckels Hotel, Gl. Skagen.
Lejlighed 13 i uge 41 (ca. hvert tredje år: uge 42!)
Lejligheden er i to plan med et køkken-alrum i stuen med en dobbelt sovesofa og et stort soveværelse på 1. sal – med plads til en ekstra seng.
Fra stuen er der udsigt over Gl. Skagen og Vesterhavet.
Fra 1. sal er der udsigt til Sømærket og klitlandskabet mod syd.
Lejligheden ligger i den gamle – men totalrenoverede – hotelbygning. Med sovesofaen i stuen er der plads til 4 voksne. I soveværelset er der rigelig plads til en barneseng.

Hotellets beskrivelse af lejligheden.

Pris 6.000 kr.

De små overdragelsesomkostninger deler vi.

Den årlige servicefee pr. lejlighedsuge var i 2022 ca. 3500 kr.

Fotoserie om lejligheden, hotellet og dets omgivelser

Kontakt:  Karsten Duus
karsten@duus.dk
40627557

OM:

Jeckels Hotel var det første badehotel i Gl. Skagen/Højen og dets historie går tilbage til slutningen af 1800-tallet.
Efter en gennemgribende ombygning og modernisering, åbnede hotellet i 1984 som Timeshareprojekt i luksusklassen.
Den årlige servicefee går til vedligeholdelse af lejlighederne, huset og udendørsarealerne, så på trods af sine mere end 30 år som timeshareprojekt, er standarden både indenfor og udenfor snarere højnet end dalet.  Vi kan bevidne det – vi har været med i alle timeshare-årene!

Udover den skønne lejlighed er der adgang til parkering, haveanlæg, tennisbane, bordtennis, vaskekælder, dagligstue med aviser og computere og meget mere. Men det vigtigste er nok placeringen på toppen af Danmark. Og efteråret og vinteren er ikke det dårligste tidspunkt at opleve Skagen, klitterne og Vesterhavet på – bl.a. fordi man har det hele “for sig selv” – “alle” de andre turister er væk!

Og der kan slappes af både før og under opholdet: Det eneste man skal have med, er den mad og de drikkevarer man har brug for. Alt andet er i orden når man kommer. Der er tændt for varmen og sengetøjet er lagt på. Og når ugen er omme klares rengøringen af hotellet. SÅDAN!