Hjemmesider

Aktive hjemmesider, der er kørende og som jeg (stort set) har ene-ansvar for:

www.foto-out.dk

www.worldstat.com

www.laugø.dk

Røsnæs Tennisklub

Min egen blog

Skal jeg lave din?

At lave hjemmesider har været en passion i mange år. Jeg var tidligt ude, og har lavet adskillige kurser i hjemmesideproduktion dengang alle sites/hjemmesider blev lavet i html. Nu er det smarte CMS-systemer der har taget over – og dem kan man selv lære sig (hvis man har den fornødne tålmodighed!)

Jeg synes det er banalt spændende, at sekundet efter man har trykket på “upload”, så kan man “se indholdet i Australien”.. Og det er naturligvis inspirerende, at man potentielt kan nå ud til ganske mange,  – samtidig med, at det ikke koster mere end nogle få hundrede kroner for hostingen af sitet, fordi professionelle “CMS” platforme som Joomla og WordPress er gratis.

Nyt er også at moderne hjemmesider er “responsive” dvs. at de indretter sig efter størrelsen på den skærm der bruges. Her er det ikke mindst vigtigt at hjemmesiden kan ses på en smartphone.

I dag er markedet naturligvis helt oversvømmet med hjemmesider og det kan derfor være svært at komme op på “forsiden af Google” – men det, at man er online, kan bl.a. bruges i sit private/erhversmæssige kontaktnet: Se der… ligesom relevante platforme kan linke til ens site.